Nog 2 weken!

Pleunie is al klaar met werken, Harrie heeft nog maar 3 werkdagen voor de boeg. Nu komt (en voelt!) het echt dichtbij. De laatste weken/dagen zijn ingegaan voor de laatste voorbereidingen. Donderdagavond hebben we nog reishanddoeken, zonnebrand en twee keer een internationaal rijbewijs gekocht. Zo’n beetje alles gekocht en geregeld inmiddels, klaar voor vertrek? Alles.. behalve de paspoorten!
Het was vanaf het begin al een beetje spannend of we die wel voor ons vertrek weer in huis zouden hebben. De organisatie waar we de treintickets voor de Trans-Mongolië Express hebben geboekt, heeft ook de visa-aanvragen van Rusland, Mongolië en China op zich genomen. We hebben onze paspoorten een aantal weken geleden naar hun toegestuurd, en hebben in spanning afgewacht. Sinds gister. Nu is het definitief, we kunnen sowieso weg: de paspoorten en treintickets zaten in de brievenbus, met in beide paspoorten een visum voor elk van de drie landen!
Laat nu het feest maar beginnen… O, feestjes hebben we inderdaad ook nog op de planning staan. Donderdag op Harrie z’n werk een borrel, vrijdag voor vrienden bij ons thuis een feestje, zaterdag een (jaar)feest van de badmintonvereniging en zondag de verjaardag van ons neefje Thomas (wordt 1 jaar) en dan zondagavond een kleine bbq voor familie.. Mooie afscheidstour!

2 Responses to Nog 2 weken!

 1. Oma en Opa v.d. Vegt

  HALLO WERELDREIZIGERS.
  Een heel goede reis toegewenst
  En alvast een behouden thuiskomst
  Oma en Opa

 2. Gerdi de Vries

  Hoi dappere wereldreizigers! Heel heel veel plezier op jullie trip! En natuurlijk blijf ik jullie via deze site volgen.
  Geniet ervan. Groetjes Gerdi

Geef een reactie

'