Wij zijn Harrie en Pleunie.

We zijn al “Harrie&Pleunie” sinds september 2008.

Ik ben Harrie, 28 jaar en kom uit Brabant. Ik werk in de IT, waar ik me naast mijn werk voor de baas bezig houdt met mijn eigen bedrijfje. Mijn plan is om dat eigen bedrijf uit te bouwen, maar eerst de wereldreis. Na lang wachten komt deze wens toch uit. Zodra de plannen definitief waren heb ik gelijk mijn ontslag ingediend!

Ik ben Pleunie en ben 24 jaar. Ik ben geboren en getogen in Utrecht. Sinds mijn terugkomst uit India (stage) heb ik de droom om ooit (op kortere termijn) een mooie wereldreis te maken met Harrie. Hij stak me aan met het idee, dus mag hij natuurlijk mee;-) Mijn ouders zien dit plan iets minder zitten, vanwege het gemis. Ze gunnen me echter mijn dromen en wensten dat ik mijn dromen zou volgen.Deze droom zal dan eindelijk begin juni gerealiseerd worden.

We wonen samen in een appartement in Utrecht. Dit is volgens anderen “de ultieme test”. Wij willen deze reis van ervaringen samen maken om later terug te kijken op alle bijzondere belevenissen. Dan komen de echt moeilijke beslissingen wel na deze reis, wanneer Harrie bij terugkomst ons huisje te koop zet..